Personalitzar les variacions de productes de WooCommerce

Per defecte, WooCommerce permet crear atributs de productes i mostrar aquestes variacions als usuaris de la web. En el tutorial crear variacions de productes amb WooCommerce us explicava com s’havia de fer.

No obstant, sovint volem mostrar aquestes opcions de personalitzar el producte d’una forma més visual. Per exemple, els tipics botons per triar el color o les talles. Doncs per a poder fer això necessitem d’alugn tipus de plugin que ens afegeixi aquesta funcionalitat.

En el repositori de WordPress en trobaràs bastants. En aquest cas jo he utilitzat el plugin Variations swatches for WooCommerce, ja que s’integra molt bé amb WordPress, és simple, i fa exactament aquesta funció sense instal·lar-te panells estridentsa amb mil configuracions.

Per fer funcionar aquest plugin, simplement hem d’anar al menú lateral dret de Productes i clicar a atributs. Arribats a aquí haurem de crear els atributs que necessitem. En el exemple del vídeo t’explico com fer-ho en el cas dels colors i les talles de samarretes. Així quan creem un nou atribut podrem seleccionar d’un desplegable les següents opcions:

  • colors
  • Imatge
  • Label

I un cop posem un nom al nou atribut i seleccionem el tipus d’atribut ja podrem personalitzar-lo. Per exemple, en el cas dels colors anem a configurar el temes i creem els colors que ens siguin necessaris. I amb les talles seleccionem label i funciona molt semblant.

Una vegada ja tinguem creats i personalitzats els atributs, hem de decidir on els apliquem, a quin producte. I això es fa a nivell del producte individual i de la mateixa forma que ho fariem sense aquest tipus de plugin. En l’article que us comentava al principi us ho explico.

Dons ja està, espero que us sigui útil aquesta forma de visualitzar les personalitzacions més bàsiques de productes.

Open chat