Gestionar les categories i etiquetes a WooCommerce

El tema de les categories i etiquetes a WooCommerce funciona de la mateixa forma que amb les entrades tradicionals. La única diferencia és la manera com podem mostrar-les a la nostra pàgina de botiga. Però per totes les altres coses funciona igual.

Treballar les categories dins l’edició del producte

En aquest cas doncs, podem associar un producte a una categoria en el panell d’administració del producte. I sinò, també podem crear una nova categoria i associar-la al producte que estem editant.

Les categories són geràrquiques. Això vol dir que podem crera una categoria pare, per exemple pantanlons, i dins d’aquest podem crear una subcategoria, per exemple pantalons curts.

En canvi, les etiquetes no són jeràrquiques. Són simplement una especie d’etiquetes aleatòries. Per exemple, i seguin l’exemple anterior, cotó, texà….

Treballar les categories dins l’edició de les categories

Per temes de posicionament, sempre es millor indexar i posiconar les categories de productes. I per tal de poder treballar correctament haurem d’anar a l’apartat d’edició de les categories. En aquest apartat podrem afegir una descripció de la pròpia categoria i afegir una imatge a la categoria. A part, també podrem eliminar categories que no ens interessin o crear-ne de noves.

Mostrar les categories i etiquetes

Alhora de mostrar les categories i etiquetes tenim diverses opcions. Primer de tot les podem mostrar al menú del nostre tema. Simplement editem un menu i afegim les categories i etiquetes que desitgem.

Una altra opció és utilitzar la barra lateral o sidebar. Per això podem fer servir els ginys que ens proporciona WooCommerce.

I finalment tenim l’opció de mostrar les categories a la pàgina de la botiga, just abans dels productes. Aquesta personalització la podem fer al personalitzador de WordPress / WooCommerce. I dins d’aquest bloc veuràs que es poden mostrar de diferents formes.

Tot això us ho explico en aquest video tutorial

Open chat