Projectes

Alguns dels darrers treballs realitzats per arapla.cat. En aquest cas són projectes a mida i requereixen més dedicació.

Crispetes

Crispetes

Catàleg online

Web catàleg on es llisten les pel·lícules infantils de les diferents plataformes de streaming que tenen el doblatge en català. Allò destacable és la possibilitat de filtrar i cercar les pel·lícules per diferents termes.

Academia-angles-capellades

Acadèmia Capellades

Web corporativa

Pàgina web de l’Acadèmia d’anglès de Capellades. Remodelació i actualització del web per mostrar els diferents cursos que ofereixen. Construïda per en una segona fase poder realitzar cursos online.

formatges-camps-ara-pla

Formatges Camps

Botiga online

Amt tot el tema de la Covid molts artesans i productors locals tenen dificultat a l’hora de vendre els seus productes. Moltes fires es cancelen i per això, des de Formatges Camps, em van demanar una web per vendre els seus formatges. Doncs això, una web bonica i senzilla per vendre de forma fàcil tots els seus formatges súper premiats!

2921602

En procés

Web de cursos per a Cambridge School

Actualment i degut al tema de la Covid-19 són moltes les Acadèmies que s’estan plantejan els cursos online. Doncs el proper projecte en breu serà la creació d’una Acadèmia Online, amb cursos i conferències amb línia (en aquest cas amb la plataforma Zoom). Altres característiques incorporada al web és la inclusió d’un espai pels alumnes i un altre pels professors on puguin veure l’evolució de l’alumnat i el puguin avaluar. En breu us el presentarem 🙂

Aralatevaweb fortmatges blancafort

Formatges Blancafort

Botiga on-line

Botiga online de formatges artesans. En aquest cas, es tracta d’un web on el més important és la venda de productes. El client pot contactar amb el productor i comprar de forma immediata i segura. Per això, la botiga virtual ja es troba a la pàgina d’inici. En dispositius mòbils, els botons de contacte i accés a la botiga a través de Whatsapp són ben visibles.

tmsreformes.cat

Web corporativa

Web de l’empresa TMS Reformes de Vilassar de Mar. El client volia renovar una antiga web feta amb QDQ Media, la qual no li acabava d’agradar. L’objectiu del client era crear un nou web amb l’objectiu de posicionar a Google un seguit de paraules clau. La millor manera de fer-ho era treballant amb l’estructura web que oferim i gaudint d’un disseny final.

patapam.es

Botiga on-line

Botiga virtual de segells per a marcar roba. El client volia un web per vendre productes personalitzables on el procés de personalització i compra fos molt senzill i directe. El web està pensat, sobretot, per navegar a través del mòbil. Botons, marges i continguts tenen un disseny ajustat i adequat, i el procés de compra es pot realitzar fàcilment i de forma segura a través del mòbil.

celta-delta.com

Web corporativa

Projecte encarregat per l’Acadèmia Cambridge School. La idea principal era actualitzar el web del projecte celta-delta i automatitzar formularis i pagaments online. En el projecte s’han creat diversos Custom Post Types (professors, testimonis i cursos) per treballar correctament a nivell d’administració del web i poder-ne mostrar el contingut a qualsevol zona del web i arreu del món.

happyenglish.cat

Web corporativa

L’acadèmia d’idiomes Cambridge School va encarregar un web per al seu projecte Happy English. En aquest cas la prioritat era una web multiiodoma (català, espanyol). Per altra banda també s’havia de crear un arxiu amb els diversos cursos que s’oferien, i independitzar-ho del feed de notíties. Per això vaig haver de crear un custom post types de cursos i donar unes taxonomies concretes (Edad, duració…).

centralsegells.cat

Botinga on-line

Aquesta botiga online és un projecte personal. Bàsicament està pensada per ser extremadament senzilla alhora de comprar, independentment del dispositiu que utilitzis (ordinador, tablet o mòbil).  Per exemple, el client passa de la selecció del producte a la passarel·la de pagament, saltant la cistella i evitant així els possibles abandonaments en el procés de compra.

Pep-molist

pepmolist.cat

Web personal

L’escriptor Manresà volia una web on pugués anar penjant tots els seus llibres publicats i un blog al mateix temps. Per tant, es tractava de crear entrades personalitzades per llibres i entrades pel bloc. Una mica de feina de programació i un entorn senzill on en Pep pugués afegir tot el seu contingut de forma fàcil i ràpida.

Open chat