Dissenyem el teu web d’oferta de cursos

Estalvia’t temps, embolics i maldecaps a l’hora de dissenyar i crear el teu web de promoció i gestió de cursos. Oblida’t de pagar quotes mensuals a plataformes d’altres. Ens encarreguem de dissenyar i crear el teu web de cursos, atractiu, útil i fàcil de fer servir, per 925 €.

Darrers projectes corporatius

 • Contacta’m i parlem-ne.
 • Us presento una proposta adaptada a les vostres necessitats.
 • Comencem a treballar i mantenim un contacte permanent.
 • I en menys de 72 hores tindràs el web funcionant.

Com funciona?

 • Tria entre les plantilles disponibles.
 • Compra la plantilla que més t’agradi.
 • Te la instal·lem i configurem en el hosting de la teva propietat.
 • I en menys de 72 hores tindràs el web funcionant.
 • No depens de plataformes externes.
 • No has de pagar ni comissions ni mensualitats.
 • Tu decideixes com ofereixes els cursos (de forma gratuïta, de pagament únic, mensual…).
 • Tu decideixes els preus.
 • En definiva, tu gestiones els teus cursos
  i els teus alumnes
  .

Els beneficis de tenir el teu web de cursos on-line

Preguntes freqüents

Abans de començar has d’haver comprat el hosting i el domini. Si dubtes sobre aquest tema, nosaltres sempre recomanem Cdmon o Siteground. El preu aproximadament de contractar un hosting i domini et pot sortir per 60-100€ anuals. Si necessites aclariments, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

A més, has de tenir creats els teus comptes de xarxes socials, si vols que apareguin al web.

Finalment, ens caldra diversa informació que us sol·licitarem quan aboneu el servei de disseny del web.

Perquè puguis cobrar dels clients necessites implementar una passarel·la de pagament a Stripe. Tranquil, nosaltres ens encarreguem de tot una vegada n’hagis creat una. Si et calen aclariments sobre com crear-ne una, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Recorda, perquè puguem configurar-te la pasarel·la de pagament hauràs de tenir un compte creat a Stripe, una de les passarel·les de pagament més exteses del món.

Tingues en compte que Stripe cobra comisions (1,4% + 0,25€ per transacció) i que triguen una setmana aproximadament a fer-te el traspàs de l’import del servei o producte venut al teu compte. Això no sempre es dolent, ja que facilita realitzar devol·lucions si escauen.

El domini i el hosting. Els has de contractar pel teu compte. És l’única forma que el web sigui exclusivament de la teva propietat. Recorda que el nostre servei no suposa cap lligam continuat ni abonar cap quota o càrrec mensual, trimestral o anual.

El servei de disseny del teu web no inclou la redacció o elaboració de continguts (textos, imatges, videos…), ni la creació de més pàgines de les bàsiques i operatives que s’inclouen a les demos. El web es lliurarà amb continguts genèrics de mostra. Després, ja veuràs com és de fàcil substituir aquests continguts genèrics pels que s’adeqüin a la teva oferta i necessitats, que a més, solen ser variables al llarg del temps. Per facilitar-te aquesta feina, que ja veuràs que és ben senzilla i elemental, et proporcionem videotutorials i comptes amb el nostre suport durant els primers 60 dies. Temps més que suficient perquè el teu nou web compti ja amb tots els continguts que desitges que tingui.

Tampoc no creem ni configurem els teus comptes externs. Altrament, no serien propis teus en exclusiva. Vinculem, això sí, les teves xarxes socials al web, amb el benentès que els comptes (de Twitter, d’Instagram, de Facebook…) han d’existir i han de ser de la teva propietat.

Pel que fa a la modificació del codi de la plantilla o el tema de WordPress, tingues en compte que personalitzem els colors per adequar-los als teus corporatius, les tipografies i també carreguem el teu logotip. No realitzem més modificacions de la plantilla que tries abans del disseny, les quals totes les que t’oferim són altament funcionals, atractives, senzilles, ràpides i adequades per a webs de cursos on-line. Per descomptat, ajusten de forma convenient el seu format i disposicions a qualsevol dispositiu que es connecti al teu web. Un cop lliurat el disseny del teu web, ja veuràs que no tindràs cap dificultat a crear tantes pàgines com vulguis i fer les personalitzacions que vulguis o estimis convenients al llarg del temps.

Amb el benentès que tu podràs crear fàcilment tantes pàgines com et calguin o vulguis, al web que et dissenyem comptaràs, d’entrada, amb les pàgines següents:

 • Pàgina d’inici (la home)
 • Pàgina de Cursos i totes les pàgines que en depenen: Caixa, Cobraments, Clients…
 • Pàgina Qui sóc
 • Pàgina de Contacte
 • Pàgina de Blog, per a desenvolupar-hi un blog adjunt al web, típic a tots els webs de cursos
 • Pàgina de Política de privacitat

Recorda un cop més que, en funció de les teves necessitats, podràs crear totes les pàgines que desitgis, igual que podràs crear i gestionar les entrades del Blog.

Implementar l’ús de diversos idiomes en un web no és una tasca pas senzilla i requereix d’una inversió de temps molt significativa. Per això el preu bàsic del servei La teva web en 72 hores no pot incloure, d’entrada, la configuració de diversos idiomes. No obstant això, durant el procés de contractació/compra del nostre servei, veuràs que disposes de l’opció de triar la instal·lació d’un altre idioma al teu web. En tal cas, el preu s’incrementa en 350 €.

De tota manera, recorda que el fet que el web tingui un sol idioma d’ús, en els menús, botons, etc., naturalment no significa que els continguts (a les pàgines i al blog) no puguin estar en qualsevol idioma que desitgis. Dissenyem i configurem el teu web perquè puguis carregar textos en molts idiomes (almenys, bàsicament, els que tinguin alfabet llatí).

Els continguts que formin part de les pàgines bàsiques amb què configurem el teu web, les que s’han esmentat més amunt, seran en la llengua en la qual ens els facis arribar. No podem traduir continguts dins els marges que ens permet el preu de la nostra oferta de disseny.

Et queda algun dubte. Omple el formulari o truca’ns:

 • 693 23 53 53

Compra el teu web de cursos on-line i en 72 hores estarà funcionant

 • Obre per a tothom els teus coneixements i competències. Treu partit immediat de la teva oferta.
 • Sense quotes ni mensualitats. Un sol i únic pagament i disposaras d’un web útil i atractiu de la teva propietat.
 • Estalvia’t maldecaps! Ens encarreguem de tot el disseny i configuració inicial del teu web de cursos.
 • Gestiona el teu web de forma fàcil i senzilla. Amb WordPress podràs crear tots els continguts que necessitis (descripció i gestió de cursos, pàgines, entrades al blog…)
Open chat